top of page

FOISOR HEXAGONAL

Foisor executat din lemn de molid impregnat cu lazura pe baza de apa nuanta cires, proces care se recomanda a se repeta la un interval de 2-3 ani. Este necesara acoperirea suplimentara a acoperisului din lambriu de lemn recomandabil cu sindila bituminoasa tip TEGOLA. Foisorul se livreaza in doua pachete cu dimensiunile de 1600x2200x240, respectiv 2200x500x600. Peretii foisorului sunt formati din sase panouri prefabricate care se asambleaza foarte usor cu holsuruburi si cu ajutorul unor elemente de imbinare din lemn cu sectiune triunghiulara dispusi la interiorul celor sase colturi. Avantajul principal ce rezulta in urma achizitionarii acestui foisor este simplitatea asamblarii si implicit timpul relativ redus alocat acestei operatii executate de doua persoane dintre care macar una avand cunostinte medii de dulgherie. (maxim 2 ore pentru asamblarea peretilor si 4 ore pentru asamblarea acoperisului). Setul de o masa hexagonala si 5 bancute in jurul acesteia care echipeaza acest foisor care se regaseste in una din fotografii este optional si poate fi achizitionat separat. Dimensiunile de gabarit ale foisorului si detalii amanuntite privind asamblarea sunt specificate descrierea produsului din sectiunea ,,magazine". Acest produs, datorita dimensiunilor si greutatii relativ mari nu se poate livra la domiciliu in regim de curierat, ci doar cu firme de transport care nu asigura si plata ramburs. Transportul acestui produs variaza intre 420 si 470 ron functie de distanta (300-500 km). Din aceste motive, produsul trebuie achitat integral in avans.

FOISOR OCTOGONAL

Foisor executat din lemn de molid impregnat cu lazura pe baza de apa nuanta cires, proces care se recomanda a se repeta la un interval de 4-5 ani. Este necesara acoperirea suplimentara a acoperisului din lambriu de lemn, recomandabil cu sindila bituminoasa tip TEGOLA. Avantajul principal ce rezulta in urma achizitionarii acestui foisor este simplitatea asamblarii si implicit timpul relativ redus alocat acestei operatii executate de doua persoane dintre care macar una avand cunostinte medii de dulgherie. (maxim 2 ore pentru asamblarea peretilor si 4 ore pentru asamblarea acoperisului). Foisorul se livreaza in doua pachete cu dimensiunile de 1300x2400x320, respectiv 2400x500x700. Peretii foisorului sunt formati din opt panouri prefabricate care se asambleaza foarte usor cu holsuruburi si cu ajutorul unor elemente de imbinare din lemn cu sectiune triunghiulara dispusi la interiorul celor opt colturi. Dimensiunile de gabarit ale foisorului si detalii amanuntite privind asamblarea sunt specificate descrierea produsului din sectiunea ,,magazine". Acest produs, datorita dimensiunilor si greutatii relativ mari nu se poate livra la domiciliu in regim de curierat, ci doar cu firme de transport care nu asigura si plata ramburs. Transportul acestui produs variaza intre 420 si 520 ron functie de distanta (300-500 km). Din aceste motive, produsul trebuie achitat integral in avans.

FANTANA ACOPERITA HEXAGONALA

Fantana hexagonala are dimensiunile si detalii mai amanuntite prezentate in descrierea sa din sectiunea ,,magazine". Aceasta se livreaza dezasamblata si impachetata in 6 colete, dar montajul la fata locului nu presupune mai mult de 6 ore de lucru pentru o persoana daca se respecta intocmai instructiunile de montaj care insotesc produsul. De asemenea, datorita dimensiunilor si greutatii relativ mari nu se poate livra la domiciliu in regim de curierat, ci doar cu firme de transport care nu asigura si plata ramburs. Transportul acestui produs variaza intre 220 si 250 ron functie de distanta (300-500 km). Din aceste motive, produsul trebuie achitat integral in avans.

PERGOLA CU ARCADA CURBA

INSTRUCTIUNI MONTAJ PERGOLA DAFIOS.JPG
PERGOLA.JPG

FANTANA ORNAMENTALA DIN LEMN LA SCARA REDUSA

SET MASA SI SCAUNE DIN LEMN MASIV

bottom of page