top of page
casa 3.jpg

USI DIN LEMN MASIV NATUR 

        Societatea noastra produce usi de interior din lemn masiv, esenta molid, clasa A executate in gama de dimensiuni necesitand golul in perete cu inaltimea de 203 cm. si latimea de 90, 80 si respectiv 70 cm. pe stanga si pe dreapta. Latimea tocului este de 7,5 cm. La comanda se pot livra si un set de pervazuri care se vor monta pe partea din fata a tocului, foaia de usa inchizandu-se pe falt. Pervazurile pot fi simple (fara model gravat) la pretul de 70 ron/set sau cu aspectul celor din imaginea usilor tip Florina la pretul de 140 ron/set. Toate elementele foii de usa cu profil curb, inclusiv tabliile sunt executate pe masini cu comanda numerica. Se combina astfel in mod ideal formula constructiva clasica specifica foilor de usi din lemn masiv (avand drept componente lonjeroane, taverse, tablii) cu precizia geometrica perfecta a elementelor curbe dupa cum se poate vizualiza si in imaginile de mai jos. Usile de acest tip se asorteaza cel mai bine la pensiuni, case sau cabane rustice din lemn, caz in care este suficienta protectia numai cu un lac incolor pastrand astfel aspectul placut al lemnului natur. 

DORNA 880ST.jpg

USA DORNA 200X88
PLINA

12.jpg
USA DORNA  200X78 DECUPATA.jpg

USA DORNA 200X88
DECUPATA

USA DORNA 200X78
DECUPATA

11.jpg

USA DORNA 200X68
DECUPATA

FL88PL2000.jpg

USA FLORINA 200X88
                PLINA

FL88DEC2000.jpg

USA FLORINA 200X88
          DECUPATA

FL78PL2000.jpg

USA FLORINA 200X78
               PLINA

FL78DEC2000.jpg

USA FLORINA 200X78
          DECUPATA

USA DANA780.jpg

USA DANA 200x88 PLINA

USA DANA 200x78 PLINA

MOBILIER SI ARTICOLE DECORATIVE PENTRU GRADINA

Toate articolele de gradina prezentate mai jos sunt executate din lemn de molid vopsite in culoarea din imagini (predominant cires) cu impregnant pe baza de apa.
Este posibil ca functie de sezon, unele produse sa nu se afle pe stoc. Exceptand foisoarele, (hexagonal si octogonal) toate celelalte produse pot fi livrate prin curierat cu achitarea produsului la livrare. Foisoarele si accesoriile lor se livreaza sub forma compacta in cate doua pachete. Datorita greutatii si dimensiunilor mari ale acestor pachete (peste 200kg.), livrarea foisoarelor la distante mai mari de 200 km. nu se poate face decat prin firme de transport, ceea ce presupune achitarea in avans a contravalorii respectivelor produse. Avantajul esential al alegerii achizitiei unuia din aceste doua tipuri de foisoare consta in costurile minime ale montajului, timpul alocat acestei operatii de catre doua persoane dintre macar una cu cunostinte sumare de dulgherie nedepasind 8 ore de lucru lejer respectand intocmai instructiunile de montaj si folosind holsuruburile care insotesc produsele. De asemenea, raportul pret-calitate este unul optim comparativ cu produsele de acelasi gen aflate pe piata.

FTM PIX.jpg

MINIFANTANA DECORATIVA

PERGOLA CU BANCA decont..jpg

       PERGOLA CU BANCA

FOISOR HEXAGONAL. DECORATIV.jpg

FOISOR HEXAGONAL DECORATIV

CASA 2C.jpg

       CASUTA TIROLIANA ORNAMENTALA

pergola.jpg

PERGOLA DIN LEMN CU ARCADA

FOISOR OCTOGONAL (standard)_edited.jpg

FOISOR OCTOGONAL

SET MASA SI BANCI PENTRU FOISOR HEXAGONAL

MASA SI BANCUTE PENTRU FOISOR HEXAGONAL

SET MESE SI BANCUTE PENTRU FOISOR OCTOGONAL

FANTANA HEXAGONALA MARE (standard).jpg

FANTANA HEXAGONALA DIN LEMN

BALUSTRADE SCULPTATE DIN LEMN MASIV

Elementele de balustrada sunt balustrii de capat-colt cu dimensiunea de 120x120x1260mm, balustrii intermediari cu dimensiunea de 80x80x920mm, si mana curenta care se poate livra cu o lungime de pana la 3 ml. Toate sunt executate din fag stratificat clasa AA si reprezinta solutia recomandata in cazul scarilor executate cu trepte si contratrepte din lemn. Optional, pe fetele zonelor cu sectiunea patrata a balustrilor de capat se pot atasa placute ornamentale sculptate ca in imaginea din stanga de mai jos. Preturile fiecarui reper in parte includ TVA si sunt functie de tipul ales si cantitatea comandata, aplicandu-se discounturi pentru cantitati mai mari de 36 balustri intermediari, respectiv 8 balustri de capat.

ANSAMBLU BALUSTRADA BSC2-BSI1(3).jpg
ANSAMBLU BALUSTRADA BSC6-BSI6.jpg
ANSAMBLU BALUSTRADA BSC3-BSI1(2).jpg
ANSAMBLU BALUSTRADA BSC5-BSI5(2).jpg
13.jpg
ANSAMBLU CU BALUSTRU DE CAPAT CARIATIDA (PIX).jpg
ANSAMBLU BALUSTRI BSC6-BSI6.jpg
ANS4.jpg
ANSAMBLU BALUSTRI SECTIUNE DREPTUNGHIULARA 3 (1).jpg
BX.jpg

CEASURI DE PERETE  DIN LEMN SCULPTAT

CLOCK 2.jpg
CLOCK 480X240.jpg

MACHETE DIN LEMN MASIV EXECUTATE LA SCARA

LOCO1[1].jpg

Numar de telefon:
0742212460

Email:

dafios2004@yahoo.com


Comanesti jud. Bacau
str. Calea trotusului 328

JU87 1.png
ME262A.png
PAC2.JPG

Abonati-va la Newsletter-ul nostru:

E-mail

bottom of page